Wandbespanning - Issabella Interiors

INTERIEUR,  HISTORIE,  DESIGN
VAKMANSCHAP  &  AMBACHTSCHAP
STAAN BIJ ONS CENTRAAL

Issabella Interiors
Ga naar de inhoud
Werkzaamheden
WANDBESPANNING
Issabella-Interiors is gespecialiseerd in alle facetten van het ambacht van wandbespanning. Met onze historische en vaktechnische kennis kunnen wij elk type ruimte voorzien van de juiste bespanning. Onze nauwgezette specialisten betengelen de wanden en brengen exclusieve stoffen en behangen aan op de gemaakte ondergrond.

In de monumentale sector doen wij (kleur)historisch onderzoek en zorgen wij voor een zorgvuldig opgebouwde bespanning die aansluit bij het tijdsbeeld van het pand en de mogelijkheden van het interieur. Indien gewenst reconstrueren wij oorspronkelijke stoffen en behangen om de authentieke sfeer opnieuw aan te kunnen bieden, maar u kunt ook elk dessin en elke kleur bij ons laten aanpassen om een klassieke wandbespanning een stoere, moderne uitstraling te geven. In moderne panden zullen wij altijd een bespanning adviseren die qua eigenschappen nauw aansluit bij de stijl van uw gekozen interieur en de ruimte compleet maakt. Ook hierin zijn alle klassieke en moderne kleuren en dessins mogelijk.

De stoffen die wij gebruiken zijn altijd van hoge kwaliteit en zullen een goede akoestiek en sterke isolatie bevorderen. Door gespecialiseerde vakmensen in te zetten haalt u met een kwaliteitswandbespanning een blikvanger in huis die in zijn duurzaamheid gelijktijdig een tijdloze investering zal blijken. Ook kunnen wij op verzoek elke stof brandvertragend maken. Deze brandvertragende stoffen zullen, zoals de naam al doet vermoeden, met hun afwerking het huis brandveilig stellen. Wilt u graag een aanvraag doen tot advies, ontwerp of uitvoering, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.
Terug naar de inhoud