Issabella Persoonlijk - Issabella Interiors

INTERIEUR,  HISTORIE,  DESIGN
VAKMANSCHAP  &  AMBACHTSCHAP
STAAN BIJ ONS CENTRAAL

Issabella Interiors
Ga naar de inhoud
"IK ZET GRAAG MIJN EXPERTISE IN OM U EEN ECHT 'THUISGEVOEL' TE GEVEN."

Als kind was ik al gefascineerd door de schoonheid van stoffen en de toepassing daarvan. De stoffen moesten zowel kleurrijk ogen als voorzien zijn van bijzondere patronen. Ik vroeg mijn moeder mijn kleiding te maken van de stoffen die wij samen hadden uitgezocht. Het mochten geen stoffen zijn die toevallig in de mode waren. het moest exclusief, uniek en persoonlijk zijn en tegelijk tijdloos en klassiek.

Ook droomde ik graag over huizen die ik mijn gedachten zelf ontwierp en voorzag van een compleet interieur, elke keer weer anders. Ik liet me graag inspireren door de natuur, woonbladen, schilderijen en andere kunstvormen. Deze dromerige hobby uit mijn jeugd heb ik met diverse opleidingen en cursussen gerealiseerd tot mijn dagelijks werk. Mijn carrière ben ik gestart bij een gerenommeerd bedrijf voor het hoge segment, welke tevens gespecialiseerd was op het gebied van historische interieurs. Deze 5 mooie jaren zijn een royale basis geweest om de werkzaamheden zelfstandig voort te zetten onder mijn eigen naam. En steeds weer wordt kennis en diverse ontwikkelingen versterkt door vele studies, projecten en nauwe samenwerkingen met collega's en leveranciers in heel Europa.  

Mooie stoffen en behangen zijn voor mij een belangrijk onderdeel binnen elk interieur. Naast stoffering en meubilering is decoratie door middel van verlichting en kunstobjecten van belang. Juist door natuurlijkerwijs met verschillende materialen en kleuren te werken in combinatie met een passend verlichtingsplan, ontstaat er een muzisch geheel.......  En dát enthousiasmeert me elke dag weer.
Terug naar de inhoud