Adviseren-Ontwerpen-Begeleiden - Issabella Interiors

INTERIEUR,  HISTORIE,  DESIGN
VAKMANSCHAP  &  AMBACHTSCHAP
STAAN BIJ ONS CENTRAAL

Issabella Interiors
Ga naar de inhoud
Werkzaamheden
ADVISEREN
Van lampenkap tot compleet voorstel: u kunt voor elke aanvraag bij ons terecht, of dit nu een zakelijke of particuliere aanvraag betreft. Door middel van een vrijblijvende kennismaking kunt u de sfeer proeven van Issabella-Interiors. In een persoonlijk gesprek wordt met aandacht naar u geluisterd en vervolgens een analyse gemaakt van uw persoonlijke eisen en wensen op het gebied van interieur, restauratie en styling. Op basis hiervan kunnen wij de vertaalslag maken naar een passend advies. Dit gesprek kan zowel op locatie als bij ons in de ontwerpstudio plaatsvinden.
ONTWERPEN
Issabella-Interiors werkt graag aan een totaalconcept waarbij het interieur naadloos aansluit op het exterieur. Het liefst beginnen we al wanneer de architect nog aan het tekenen is en gaan we door tot aan de laatste dag van de uitvoering/oplevering. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor het restaureren en herinrichten van bestaande (monumentale) panden. Bij het ontwerpproces wordt eerst naar de indeling van uw ruimte gekeken en naar de gekozen bouwmaterialen. Op basis van de architectuur en adviesvoorstellen worden de ontwerpen geschetst. Deze ontwerpen kunnen de indeling van woonruimtes en keukens beslaan, evenals de meubilering en lichtplannen. Voor restauratieprojecten kijken wij zorgvuldig naar de toe te passen kleuren van verf. Wij zijn kritisch ten opzichte van de te gebruiken textielsoorten. De materialen moeten aansluiten bij het tijdsbeeld. Indien noodzakelijk zorgen wij op basis van aanwezige oude materialen voor reproductie van textiel in gerenommeerde ateliers.
BEGELEIDEN
Op het moment dat het ontwerp uitgevoerd wordt, zijn wij hier altijd persoonlijk bij betrokken. Wij begeleiden de afwerking van uw interieur zowel technisch als esthetisch tot in elk detail. Ook het decoreren van uw woning is hierbij een belangrijk aspect. Zo garandaren wij dat uw wensen en idee├źn in tastbare schoonheid gerealiseerd worden. U heeft uw wensen en wij hebben de expertise: samen maken we er iets moois van.
Terug naar de inhoud