Adviseren-Ontwerpen-Begeleiden - Issabella Interiors

INTERIEUR,  HISTORIE,  DESIGN
VAKMANSCHAP  &  AMBACHTSCHAP
STAAN BIJ ONS CENTRAAL

Ga naar de inhoud
GORDIJNEN
De juiste gordijnen kunnen een interieur doen opleven. Bij Issabella-Interiors werken wij met een veelzijdige stoffencollectie en kunnen daarom altijd wel iets vinden dat bij uw interieur past. Daarmee bedoelen wij niet alleen de stijl, kleuren en materialen van de gordijnen, want we kijken ook naar hoe we uw interieur optimaal tot zijn recht kunnen laten komen op het gebied van lichtinval en akoestiek. Wij adviseren u graag persoonlijk in onze ontwerpstudio of bij u aan huis, waar onze textielexpert alle mogelijkheden opneemt en met u kan bespreken. Komt u vooral in gesprek over uw nieuwe wensen: klassiek en zwaar geplooid of juist ongecompliceerd met een strakke uitstraling? Of u nu roedes, rails of vouwgordijnen wilt, we komen samen met u tot het beste resultaat.
WANDAFWERKING
Goede wandafwerking zorgt niet alleen voor een optimale akoestiek in de desbetreffende ruimte, maar geeft vooral ook een prachtig accent aan uw interieur. Bij Issabella-Interiors kunt u terecht voor behangen, gespannen behang en wandbespanning van diverse gerenommeerde merken in vele uiteenlopende kleuren, patronen en stijlen. U kunt bij ons persoonlijke adviezen en professioneel afgestemde voorstellen verwachten die in harmonie zijn met uw eisen en wensen.
MEUBELSTOFFERING
Bij meubelstoffering vinden wij het van belang gebruik te maken van fraaie materialen van hoge kwaliteit. Dit doen wij enerzijds door bij restauraties gebruik te maken van de originele materialen van het meubilair of deze vakkundig te reconstrueren en anderzijds bij nieuwe stofferingen te kijken naar de passende vormen en stijlen en samen te bespreken wat aansluit bij u en uw interieur. Doordat wij de kennis en vakmanschap bezitten die benodigd zijn bij het (her)stofferen van meubilair vanuit vele uiteenlopende periodes en stijlen, kunnen we u adviseren en voorzien in de (her)stoffering van zowel erfstukken als eigentijds (design) meubilair, opdat deze meubelstukken uw interieur weer doen stralen.
VLOEREN
Wij leveren compleet advies, uitgewerkte ontwerpen en begeleiding in het ambachtelijke vak van vloeren leggen. Een goede vloer sluit feilloos aan bij de rest van het interieur. Wij werken met vloeren van modern tot historisch houtwerk en van machinaal tapijt tot handtuft. Een vast tapijt is de warmste vorm van vloerbedekking en kan met mening uiteenlopende kleurschalen en dessins geproduceerd worden. Misschien heeft u al iets voor ogen en anders doen wij u graag een treffend voorstel. Ook voor traplopers kunt u uiteraard bij ons voor advies, ontwerpen en uitvoeringen terecht.
LAMPENKAPPEN
In samenwerking met Sonvanger Unieke verlichting leveren wij lampenkappen, geheel naar wens.  Elke stof en elk behang kan vakkundig worden omgezet tot een unieke lampenkap. Kom gerust eens kijken of laat eindelijk eens die lampenkap realiseren die past bij uw interieur. U restauraties van lampenkappen behoort tot de mogelijkheden.
Terug naar de inhoud