WERKWIJZE - Issabella-Interiors

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ADVISEREN
Van lampenkap tot compleet voorstel: u kunt voor elke aanvraag bij ons terecht, of dit nu een zakelijke of particuliere aanvraag betreft. Door middel van een vrijblijvende kennismaking kunt u de sfeer proeven van Issabella Interiors. In een persoonlijk gesprek wordt met aandacht naar u geluisterd en vervolgens een analyse gemaakt van uw persoonlijke wensen op het gebied van interieur, restauratie en styling. Op basis hiervan kunnen wij de vertaalslag maken naar een passend advies. Dit gesprek kan zowel op locatie als bij ons in de showroom plaatsvinden.


ONTWERPEN
Issabella-Interiors werkt graag aan een totaalconcept waarbij het interieur naadloos aansluit op het exterieur. Het liefst beginnen we al wanneer de architect nog aan het tekenen is en gaan door tot aan de laatste dag van de uitvoering/oplevering. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor het restaureren en herinrichten van bestaande (monumentale) panden.
Bij het ontwerpproces wordt eerst naar de indeling van uw ruimte gekeken en de gekozen bouwmaterialen. Op basis van de architectuur en adviesvoorstellen worden de ontwerpen geschetst. Deze ontwerpen kunnen de indeling van woonruimtes en keukens beslaan evenals de meubilering en lichtplannen.
Voor restauratieprojecten kijken wij zorgvuldig naar de toe te passen kleuren van verven. Wij zijn kritisch ten opzichte van de te gebruiken textielsoorten. De materialen moeten aansluiten bij het tijdsbeeld. Indien noodzakelijk zorgen wij op basis van aanwezige oude materialen voor herproductie van textiel in gerenommeerde ateliers.


BEGELEIDEN
Op het moment dat het ontwerp uitgevoerd wordt, zijn wij hier altijd persoonlijk bij betrokken. Wij begeleiden de afwerking van uw interieur zowel technisch als esthetisch tot in elk detail. Ook het decoreren van uw woning is hierbij een belangrijks aspect. Zo garanderen wij dat uw wensen en ideeën in tastbare schoonheid gerealiseerd word. U heeft uw wensen en wij hebben de expertise: samen maken we er iets moois van.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu