ISSABELLA-INTERIORS - Issabella-Interiors

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Issabella-Interiors is gevestigd op de P.C. Staalweg te Bilthoven. Issabella-Interiors heeft ruime ervaring op het gebied van hoogwaardige interieurs. Interieur, passie, vakmanschap en ambacht staan bij ons centraal. Naast het geven van advies, behoort het onderdeel uitvoering, begeleiding, leveren en nazorg van de levering ook tot de werkzaamheden.  


Graag scheppen wij een sfeer die in harmonie is met uw karakter en waar u zich prettig bij voelt. Dit kan ingetogen zijn, maar wij zijn ook nooit bang om een statement te maken. Daarnaast verwerken we graag een vleugje humor in het interieur als een stijlvolle éyecatcher. Ook voor de herstoffering van bestaande meubelen bent u bij ons van harte welkom.


Issabella-Interiors werkt nauw samen met een team van echte vakmensen, waarbij elke specialist op ambachtsniveau werkt. dat geldt voor stoffeerders, wandbespanners, het gordijn-atelier, vloerenspecialisten, behangers, collega interiors designers, en de (technisch) tekenaar. De projectmanager zorgt voor de aansturing en begeleiding. de leveranciers die het hoge segment op ambachtelijke wijze internationaal bedienen, zijn een belangrijk onderdeel binnen ons netwerk.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu