ISSABELLA-INTERIORS - Issabella-Interiors

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 “ IK ZET GRAAG MIJN EXPERTISE IN OM U EEN ECHT 'THUISGEVOEL' TE GEVEN.”

 
Als kind was ik al gefascineerd door de schoonheid van stoffen en de toepassing daarvan. De stoffen moesten zowel kleurrijk ogen als voorzien zijn van bijzondere patronen. Ik vroeg mijn moeder mijn kleding te maken van de stoffen die wij samen op de markt uitzochten. Het mochten absoluut geen stoffen zijn die toevallig in de mode waren. Het moest exclusief, uniek en persoonlijk zijn en tegelijk tijdloos en klassiek.
 
Ook droomde ik graag over huizen die ik in mijn gedachten zelf ontwierp en voorzag van een compleet interieur, elke keer weer anders. Ik liet graag inspireren door de natuur, woonbladen, schilderijen en aderen kunstvormen.
 
Deze dromerige hobby uit mijn jeugd ligt aan de basis van mijn dagelijks werk, waarvan de kennis en ontwikkelingen steeds weer worden versterkt door vele studies, projecten en nauwe samenwerkingen met collega's en fabrikanten.

In elk interieur spelen stoffen de hoofdrol. Naast stoffering en meubilering is decoratie door middel van verlichting en kunstobjecten van belang.
 
Juist door natuurlijkerwijs met verschillende materialen en kleuren te werken in combinatie met een passende verlichtingsplan ontstaat er een muzisch geheel. En dat . . . . .  enthousiasmeert me elke dag weer.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu